10 de març 2011

La Marató de Barcelona 2011

Aquest passat diumenge 6 de març, es va celebrar la Marató de Barcelona 2011. Amb rècord de participació amb més de quinze mil inscrits i corredors d’uns quaranta països, la Marató de Barcelona es consolida com a una gran festa de l’esport català amb un gran nivell de marques, de participació i organització.

 image
Aquest any la victòria va ser pel kenyà Levi Omari Matebo amb un registre de 2h07'31”, que representa la quarta millor marca del món d’aquest any i un segon més lenta que el récord de la prova realitzada l’any passat. Completant el podi Joseph Kimeli Langat i Josephat Yego, tots tres Kenyans. Marc Roig va ser el primer atleta català i espanyol amb un temps de 2h18'08" entrant en 9ena posició. En dones, la guanyadora ha estat la sueca Josephine Ambjörnsson amb 2h45'31, i la primera catalana ha entrat en 5ena posició i ha estat Rosa Espachs amb un registre de 3h00’24”.

image

Per part del Club Hoquei Cerdanyola, i va haver molta participació i grans marques com per exemple la de Ruben Bona amb un temps de 2:43:36. Felicitats a tots!

Per als que us esteu pensant si correla l’any que be us deixo un video força motivador.

Salut i força a les cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada