19 de desembre 2010

XII Cros de Cerdanyola

Ahir dia 18 es va disputar la dotzena edició del cros de Cerdanyola. Desde les 10:30 del matí fins a quarts de dues del migdia l’antic camp de futbol, a on actualment hi ha les instalacions de la secció d’altetisme del Club d’Hoquei Cerdanyola, va ser escenari de les 9 sortides del cros de cerdanyola.

P1040292

Fins abans de les 12 van sortir tots els atletes de 8 a 15 anys. A les 12 en punt es va donar la sortida del Cros Ciutat de Cerdanyola amb un recorregut de 6 km i una participació de 59 persones. El vencedor de la prova va ser el cerdanyolí Fèlix Acero representant a la JAS seguit de David Serra i acabant de completar els tres primers llocs Àlex Bosch(jo). Després d’aquesta última sortida va ser l’hora dels més petits, de 4 a 7 anys, tota una experiència de veure i també per a ells!

P1040293

En resum podriem dir que va ser una bona data per l’atletisme local. També s’ha de felicitar a tota la orgaintazació que van estar presents en tot moment de les proves i que van fer possible un matí com el d’ahir.Més endevant ja penjaré més fotografies de l’esdeveniment.

CLASSIFICACIÓ

Salut i força a les cames!

1 comentari:

  1. Moltes felicitats per la cursa, Àlex, així com pel teu magnífic blog. Endavant en la teva defensa de l'atletisme català!

    ResponElimina