14 de novembre 2010

Excel·lent edició de les 5 milles

Aquesta última edició ha resultat tot un èxit amb un nou rècord de participació i com es de costum una bona organització. A la cursa dels més petits la classificació queda encapcelada per Àlex Sala i Celia Celma en la gategoria femenina. A la prova següent el guanyador ha estat Khalid El Amri batent de nou el récord que es queda a 24’15’’, seguit de Pol Guillen, Mohamed Ait i el cerdanyolí Fèlix Acero representant a la JAS. En la categoria femenina fou Txell Calduch qui s’endugué la victòria seguida de Inna Lebedieva i Montse Martínez i com a quarta arribava Belen Hidalgo del Club de Hoquei Cerdanyola. Totes les classificacions les podreu trobar al següent LINK.

No cal dir que el nivell aquest any no ha baixat respecte al d’altres anys i que l’espectacle per al públic estava assegurat.

image

Només em cal dir, MOLTES GRÀCIES a tots els voluntaris als que sel’s ha de dedicar un gran aplaudiment per la gran tasca que han portat a terme de forma totalment desinteressada. Gràcies perquè sense vosaltres res hagués estat possible.

I ara a esperar a la següent edició que ja serà la 25ena!

Salut i força a les cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada