14 de desembre 2009

Buff epic run!!!

El dia 20 de desembre torna la Buff Epic Run a Barcelona. És una cursa i un autèntic repte per tots aquells que volen posar-se a prova i ser els protagonistes d’aquesta pista americana però amb gust d’aquí: obstacles fàcils i difícils, obstacles imposibles, moments per remullar-se, tot això en un recorregut de 10 km pels voltants d’un emblema de la ciutat com és el Castell de Montjuïc.

El Castell de Montjuic tornarà a ser l’escenari idoni per gaudir i participar d’una cursa que va més enllà d’una competició per convertir-se en un autèntic esdeveniment de la ciutat i el repte per acabar l’any a tope!

Gent de totes les edats, vinguts d’arreu, disfressats o sense disfressa, formant una comparsa amb els companys de la feina, de la universitat, del gimnàs, del club, amb els veins, amb la familia o bé sols compartiran un mateix objectiu: participar d’aquesta atípica cursa que uneix l’esport amb la diversió de disfressar-se i superar obstacles.

Obstacles com basses de fang o murs de palla, piscines d'espuma, piscines d'aigua, teranyines de cordes, tot per aconseguir algun dels molts premis de la prova: a la millor disfressa, al grup més nombrós, al participant vingut de més lluny, al participant més veterà, al més Jove… i, evidentment, als primers!

Si us voleu apuntar doneu-vos pressa o les inscripcions volaran!

Inscripcions aquí!!

Salut i força a les cames!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada