25 de novembre 2009

Benvingut a Cerdanyola!

Doncs ja que ho proposaven en un comentari de la última actualització, crec que no aniria malament fer una entrada al bloc amb aquella informació que pot ajudar a tot aquell que acabi d’arribar a la nostra ciutat, Cerdanyola!

 

Cerdanyola és una ciutat de 56000 habitants amb molta gent que corre, i quant dic molta és molta. Però hi ha un problema, a l’ajuntament li interessa més posar molts camps de futbol que instal·lacions per a aquest esport. Però no tota la gent que viu aquí és com l’ajuntament, hi han bones mogudes a la ciutat. El millor que pots fer si acabes d’arribar a la ciutat és conèixer molta gent que corri, per tant ves un dimarts o un dijous cap a les 8:30 al camp de montflorit (a prop del parc tecnològic) amb la gent de la secció d’atletisme del C.h.Cerdanyola. Aquest grup de gent va començar no fa gaire i ja en són més de 40! Tenen un entrenador que els prepara pels objectius que tenen marcats i organitzen xerrades, dinars,…

frondositat_sender images

El tema rutes per córrer,… Hi han un munt de propostes. Collserola és un lloc ideal per a entrenar, trobaràs circuits amb les distancies marcades allà mateix o simplement et pots anar perdent pels caminets maquíssim que hi ha! Per la ciutat també hi han recorreguts interessants i un lloc que en pots trobar és a la web de Nike running  a la secció de recorreguts per córrer. Però de totes maneres penso que el millor que pots fer és conèixer molta gent, aquests t’ensenyaran els seus recorreguts i les seves histories.

Cerdanyola com ja deus saber també té importants curses: dos exemples clars són les 5 Milles nocturnes que fa dues setmanes que hem passat i la Cursa per Collserola. Per tant, tot i que l’ajuntament no si posi molt, de llocs i de motius no te’n faltaran aquí!

Salut i força a les cames!

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la informació.
    Doncs aquesta setmana toca posar-se les sabatilles i conèixer cerdanyola i a la seva gent, que si es tan oberta com a aquest blog segur que gaudire corrent.
    Adeu.

    ResponElimina
  2. Molt bé!
    I si tens qualsevol dubte ja saps, fes-ho saber!
    Ens veiem!

    ResponElimina