19 de novembre 2009

1ª Conferencia informativa La Sansi

El proper dia 26 de novembre, dijous, a les 20:30 s'organitza la tercera xerrada esportiva organitzada per la secció d'atletisme del Cerdanyola C.H. amb la col.laboració de La Carpa Sant Cugat i La Sansi de Lloret de Mar sota el títol:Preparació d'un atleta popular per a la competició. Els ponents seran en Josep Mª Antentas (vicepresident de la Federació catalana d'atletisme), Josep Lluis Blanco (Atleta d'èlit), Marcos Hirsch (Preparador físic-manager de Jorge Lorenzo), Miquel Pucurull (Atleta popular) i Esteban Gimenez (Entrenador Nacional). L'assistència serà gratuita a tot qui dessitgi assistir, cal confirmació previa a xavi.mimo@coac.net o al telèfon 93 675 66 11. Al finalitzar l'acte hi haurà un pica-pica i sorteig de material per a tots els assistents a més de diferents sorpreses.

preparació d'un atleta popular per a la competició

Us hi esperem!

    Salut i força a les cames!

3 comentaris:

  1. Hola, acabo de descubrir este blog porque en Diciembre me mudo a Cerdanyola.
    Como deduzco no hay pista de atletismo asi que agradeceria a alguien consejos sobre diferentes rutas o zonas para entrenar.
    Muchas gracias.

    ResponElimina
  2. Hola gabi!
    Benvingut a Cerdanyola! Com molt ve has deduit no hi ha pista però hi han altres coses. Escric una entrada al bloc per a que ho puguis veure amb més claretat!
    ens veiem!

    ResponElimina
  3. Hola Gabi, soc el Xavi, de la secció d'atletisme del Cerdanyola C.H. Com diu l'Alex, si tens ganes de correr no et faltarà companyia. Dimarts i dijous estem a partir de les 19:30 a la pista (improvisada)de Montflorit i els dissabtes a les 8:00 fem una sortida per Collserola des de la caseta d'informació d'entrada al parc.

    ResponElimina