28 de juliol 2009

Èxit en la III edició de la cursa dels poblats ibèrics

fotogrupoCursa poblats Ibèrics 004

Aquest diumenge s’ha disputat la tercera cursa de muntanya dels poblats ibèrics durant la festa major de Montflorit. La cursa organitzada per l’associació de veïns de Montflorit, conjuntament amb la secció d’atletisme del Cerdanyola C. H. constava aquest any de 8 Km molt exigents (2 Km. menys que l’any passat per culpa del temporal de vent del passat hivern) i que la calor els va fer encara més exigents. La cursa ha estat un èxit amb més de 130 inscripcions, augmentant aproximadament un 30 % la participació de l’any passat, la cursa s’està consolidant dins el calendari, tot i estar col.locada en unes dates difícils. Cal destacar la amplia representació cerdanyolenca amb 10 corredors del Cerdanyola C.H. que van aconseguir uns bons resultats, en l’apartat masculí cal destacar el 14è. lloc de Jordi Linares en la general, mentre que en l’apartat femení cal destacar la segona posició en la general femenina i primera en categoria veterana A de Paula Fritzsche. També cal destacar l’esforç de la organització per potenciar l’esport dels més petits fent una cursa per a nens, on aquest any hi van participar uns 14 nens des dels 3 fins als 10 anys.

(redactat per Xavi Mimó “c.h.Cerdanyola)